avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Notificare de la Intimat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Notificare de la Intimat

Am primit o notificare de la Intimat,prin care sunt obligat sa platesc suma de 350 de lei titlu de cheltuieli de judecata ,reprezentand onorariu de avocat .
In urma cu ceva timp am platit cheltuielile de judecata 150 lei primind instintare de la finante .
In aceasta notificare mi se arata faptul ca de la prezenta scrisori ,trebuie sa ii dau banii in termen de 5 zile altefel va merge la executorul judecatoresc pentru executarea obligatiei.
Problema este in felul urmator ,am ridicat plicul vineri iar eu nu pot pune banii pana miercuri ar fi prea tarziu ,avand in vedere serviciile postale de 2-3 zile ?

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune decizia aceasta crapu70 crapu70 Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia la ... (vezi toată discuția)
Termen pentru plata cheltuieli de judecata nesica nesica Prin hotarare judecatoreasca am fost obligat la cheltuieli de judecata.In hotarare nu se specifica termenul in care trebuie platite si nici modul de ... (vezi toată discuția)
Punere in intarziere sau nu? Cosmin_Tb Cosmin_Tb Buna ziua, Am fost dat in judecata pentru neplata a trei luni a cuantumului intretinerii, un total de mai putin de 400 lei. Am fost notificat prin ... (vezi toată discuția)