avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivarea deciziei definitive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivarea deciziei definitive

Buna ziua. Am o intrebare daca pot face undeva o plangere impotriva judecatorilor de la curtea de apel pentru neemiterea motivarii deciziei definitive. Tin sa mentionez ca astept de 7 luni jumatate aceasta motivare si inca nu am primit-o. Ce pot face pentru urgentarea ei? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea Ilcu , utilizator 12:08, 2 Februarie 2019
Buna ziua,
Formulati o cerere MOTIVATA de motivare urgenta.
Buna ziua. Imi puteti spune de unde sa iau acest model de cerere? Nu am idee cum trebuie sa o formulez. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o decizie definitiva a curții de apel cu privire ... Vasiledumitru58 Vasiledumitru58 Buna ziua Am o decizie definitiva a Curții de apel cu privire la reintegrare și plata salariilor între concediere și reintegrare Încă nu a fost ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza redactarea motivarii unei sentinte judecatoresti? anca2883 anca2883 Buna ziua!As dori sa stiu cat dureaza(cu aproximatie)ca un judecator sa motiveze o sentinta.Astept de 2 luni in vederea formularii unui recurs,dar aceasta ... (vezi toată discuția)
Apel fond funciar HED426 HED426 Bună ziua, Am fost parte la un dosar cu obiect de fond funciar cu calitatea de reclamant în care hotărârea definitivă a Judecatoriei mi-a fost ... (vezi toată discuția)