avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Întrebare bonusuri netrecute în contractul de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Întrebare bonusuri netrecute în contractul de muncă

Buna seara am o intrebare lucrez la o firma unde am salariu de 2100 brut,iar firma ne ofera ceva bonusuri lunare care nu sunt trecute in contractul de munca,aceste bonusuri sunt luate in calcul la pensie. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:01, 2 Februarie 2019
Toate veniturile pe care le incasati si la care se achita CAS vor fi luate in calcul la pensie. Pe langa salariu un angajat mai poate beneficia de sporuri, indemnizatii, bonusuri si alte adaosuri salariale.
Daca acestea sunt cuprinse in statul de plata atunci se achita CAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonusrile acordate angajatilor se impoziteaza la fel ca si salariul? para15000 para15000 Se aplica CAS, CASS si absolut tot ce se aplica si pentru salarii. Intreb pentru ca tocmai au fost in firma discutiile cu privire la trecerea contributiilor ... (vezi toată discuția)
Adaosuri la salariu ENGFULL ENGFULL act aditional la CIM - salariul minim + un coeficient de 0,75 % din vanzari ..... cum se inregistreaza acest coeficient ( ados la salariu ) care practic est ... (vezi toată discuția)
Lucru in acord global PD PD Buna seara! Am lucrat in cercetare proiectare si eram platita in acord global+ore suplimentare, dar pentru dosarul de pensie nu se da adeverinta pentru ... (vezi toată discuția)