avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Vreau sa devin primar !
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Vreau sa devin primar !

Bună seara !As dori sa va pun o intrebare in legatura cu candidatura pentru postul de primar independent!!!Pot sa candidez dacă su nt administrator al unei societăți comerciale care nu a avut niciodată niciun fel de contract cu primaria ???Va multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Daca un candidat la functia de primar nu castiga poate deveni consilier local? nicusorilinca nicusorilinca buna ziua...intrebarea mea e simpla : daca un candidat la functia de primar, nu este declarat castigator, dar a intrunit un numar suficient de voturi pentru a ... (vezi toată discuția)
Alegeri locale 2012 - informatii cu privire la lista sustinatorilor pentru candidat independent mondanicolaetoma mondanicolaetoma poate cineva sa ofere imprimatul reprezentand lista sustinatorilor pentru candidat independent si in cate exemplare originale se intocmeste? tot ce se stie ca ... (vezi toată discuția)
Ptr a candida în funcția de primar Aelenaaaa Aelenaaaa Bună ziua! Am cumpărat o casa în Com Bazna jud Sibiu și până în prezent am văzut foarte multe nereguli as dori sa îmi depun candidatura ca primar ... (vezi toată discuția)