avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comercializare brand nou
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comercializare brand nou

Buna ziua. Am inceput o colaborare cu 2 fabrici din China care produce un produs X si il vand catre mine nebranduit. Eu, am inceput in a crea un brand nou care il asociez cu acel produs X important. Practic,” eu sunt producatorul”
Nu stiu ce ar trebui sa fac legal inafara de faptul ca treuie sa fac o marca inregistrata si un contract cu chinezii de parteneriat.

Va multumesc si m-ar ajuta cat mai multe sfaturi !

Alte discuții în legătură

Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)
Import textile sub brand propriu MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua. In cazul in care o firma importa produse textile din strainatate si doreste sa faca vanzarea lor in tara sub brand propriu, practic ce are de facut? ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata ContSters239567 ContSters239567 Am mai intrebat ieri si mi s-a dat un raspuns sec... Doresc sa fac un import de electronice care au toate actele ok....(certificat de conformitate se marcaje ... (vezi toată discuția)