avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
mai demult am scris pe acest forum, acum revin cu o intrebare, pentru ca am auzit mai multe opinii contra... sper sa ma pueti lamuri... Sunt insarcinata, in luna ianuarie urmeaza sa nasc.
Sunt angajata cu contract de munca pe termen nelimitat la o societate comercial de aprox. 7 ani. Aici imi sunt platite toate contibutiile la stat conform legii in vigoare.
Pe langa acest contract de munca mai sunt si PFA, unde am venituri dupa care platesc impozit pe venit de 16%. Deci am doua tipuri de venit.
Intrebarea mea este daca la calcularea indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in calcul ambele venituri??
Va rog sa ma lamuriti, unele articole au reusit sa-mi creeze dubii...
Va multumesc pentru raspuns,
Eniko

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal pfa Loredanamutu Loredanamutu Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu o lămurire in ceea ce privește posibilitatea ca o persoana fizica titular al unei Întreprinderi individuale sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Oana.B Oana.B Sunt angajata din 2005, iar de curant am aflat ca sunt insarcinata, insa am stabilit cu o societate comerciala sa merg sa lucrez 4 ore ca si vanzator ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate irinadana irinadana Buna ziua, Am cateva intrebari: 1. Daca am inregistrat venituri si ca salariata si ca PFA, in aceeasi perioada, este posibil ca pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)