avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crestere copil

Sunt angajata din 2005, iar de curant am aflat ca sunt insarcinata, insa am stabilit cu o societate comerciala sa merg sa lucrez 4 ore ca si vanzator comercial, nu am stabilit inca ce fel de contract voi avea acolo si de aici am 2 intrebari: unu ce contract este bine sa fac cu aceasta societate pt cele 4 ore lucrate? si doi aceasta perioada pana voi naste se va aduna la calcul pt stabilirea indemnizatiei de 85%?
Sper ca m-am facut inteleasa. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:51, 23 Martie 2010
Nu stiu daca am inteles corect, dar in prezent aveti deja un contract de munca si urmeaza sa va mai angajati intr-un loc cu 4 ore.
Pueti face contract individual de munca cu timp partial si dupa veti naste , pentru stabilirea indemnizatiei duceti adeverinte din ambele locuri.
Da. unde sunt angajata in prezent am contract individual de munca.
ma intereseaza ce varianta de contract este mai favorabila pt mine
Contract individual de munca cu timp partial (4 ore).
multumesc, pt acest raspuns, si presupun ca pentru calcul indemnizatie vor fi adunate cele 2 venituri?
da , se vor cumul, daca sunt venituri impozabile. Cel mai bine este tot contract de munca pe tip partial de 4 ore

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz special - indemnizatie de crestere a copilului 2013 WinstonSmith WinstonSmith Va rog sa expuneti punctul dvs. de vedere privind conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului in urmatoarele conditii: 1. Fiind tatal ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copiilor in cazul mai multor surse de venit nicolecaracuda nicolecaracuda Buna ziua, Sunt o tanara insarcinata la primul copil si as vrea sa aflu mai multe detali referitoare la cotizatia pentru cresterea copilului. Am doua ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ingrijire copil luci80 luci80 Caz : o persoana este asociat unic si administrator intr-un SRL, nu beneficiaza de dividende si este angajat cu contract de munca in alta societate, in cazul ... (vezi toată discuția)