avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie unica la intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie unica la intreprindere individuala

Buna ziua
O intreprindere individuala cu obiect principal de activitate cultivarea cerealelor , impozitat cu norma de venit, depune declaratia unica?
Ce declaratii trebuie sa depuna daca nu declaratia unica?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:00, 4 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La dumneavoastra este vorba nu de impozitarea pe norma de venit clasica ci de impozitarea pe norma de venit agricola si vi se aplica prevederile din codul fiscal de la art. 103 la art. 107.
Da, depuneti declaratia unica completand doar la partea referitoare la 2019 si urmariti sa selectati veniturile din activități agricole.
Vedeti la cei de la finantele din judetul dumneavoastra care sunt normele de venit agricol pentru 2019.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala cu obiect de activitate cultivarea cerealelor stela chelner stela chelner Buna ziua Am preluat o intreprindere individuala cu obiect de activitate cultivarea cerealelor. Anul trecut , pentru 2018 au fost declarate venituri atit in ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
Impozit teren agricol alexandrunita alexandrunita Buna ziua. Detin 20 ha teren cu contract de arenda inregistrate pe interprindere individuala. Pana acum am platit impozit la venit real, anul acesta as dori sa ... (vezi toată discuția)