avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere societate inactiva fiscal datorita expirarii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere societate inactiva fiscal datorita expirarii sediului social

Buna seara, am un srl care a fost declarat inactiv fiscal datorita expirarii sediului social in data de 04.2018.Dl.administrator este si asociat unic doreste sa inchida acest srl, se poate inchide societatea comerciala fiind inactiva fiscal?
Dilema mea este daca pot depune situatiile financiare la anaf daca firma este inactiva fiscal sau trebuie prelungit sediul, reactivata firma iar apoi se incepe procedura de dizolvare si lichidare.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Mel@ , utilizator 18:58, 5 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se ”reactiveaza” societatea, apoi se incep demersurile de dizolvare si lichidare.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata de functionare expirata gyandy gyandy Buna ziua. Am vrut sa dizolv si sa lichidez un SRL.care este inactiv de 27 de ani,in statut este durata trecuta 25 ani. Am depus actele la ORC ,le-au acceptat ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma inactiva - procedura, sediu expirat maladog maladog Cum se poate inchide o firma declarata inactiva in 2011? Firma nu a functionat niciodata, nu sau depus declaratii iar sediul social este expirat (vezi toată discuția)
Inchidere srl cautraspuns cautraspuns Urmeaza un divort si un partaj intre soti, iar sotul asociat unic al unui SRL doreste inchiderea sau suspendarea activitatii srl-ului deoarece nu mai poate ... (vezi toată discuția)