avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ANAF mi-a radiat firma pentru că nu am prelungit ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ANAF mi-a radiat firma pentru că nu am prelungit sediul social, iar eu am emis o factură fără să știu acest lucru. Acum clientul îmi face plângere pentru fals. La ce pot să mă aștept?

buna dimineata, ma confrunt cu o problema la care nu ma asteptam
Firma mea a fost radiata de Anaf pe considerentul ca contractul de sediu social nu a fost prelungit , eu nu am stiut deoarece nu mai aveam contract cu sediul social, deci nu am mai primit hartii de la anaf, tin sa precizez ca am fost plecat in afara tari in acest timp.
cand am venit din afara am emis o factura de prestari servicii si un contract catre un client, eu fara sa stiu ca firma este radiata. clientul imi face plangere pentru fals,(spune ca a fost pacalit de mine) ce pot face? de fapt la ce sa ma astept? voi face inchisoare? MA POATE AJUTA CINEVA CU UN SFAT? va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Psihosex , utilizator 14:21, 7 Februarie 2019
Ar ajuta sa lamuriti daca societatea a fost dizolvata sau radiata.
In orice caz, chiar si dupa dizolvare, societatea nu mai putea presta servicii, ci doar sa incheie acte pentru lichidare.
In situatia asta actele incheiate sunt nule.
Nu cred ca se pune problema de infractiunea de fals.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Multumesc de raspuns. Da ,firma este radiata
Serviciile cuprinse in factura au fost prestate efectiv?
Au fost incheiate procese verbale?
Serviciile au fost prestate,dar nu sa mai incheiat un proces verbal la predarea lucrari, precum ca sa predat lucrarea finalzata. DAR AM FACUT POZE, VIDEO ca de fiecare data cand am terminat o lucrare
Adunati toate documentele si faceti un dosar, incusiv poze si video.
Apoi discutati si cu un avocat cu experienta in drept penal, nu pe forum, caci vor trebui vazute documentele dumneavoastra.
In principiu, pana nu va citeaza politia cu aveti ce altceva sa faceti, decat un minim de pregatire.

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.a fost chemata in judecata de ONRC pt.neprelungire sediu social. Soc.are datorii la Anaf provenind de la impozitul minim. In cazul in care soc.nu face ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva unei societati pentru fals in inscrisuri si uz de fals nbranza nbranza Am efectuat o plangere penala impotriva societatii pentru fals in inscrisuri si uz de fals. Societatea avea 4 angajati. Expertiza tehnica a consemnat ca ... (vezi toată discuția)
Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)