avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contrat de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contrat de arenda

Buna ziua
Vreau sa iau in arenda o suparafata de teren. Din ce am reusit sa ma informez primaria pune la dispozitie un model de contract. Sunt obligat sa il folosesc pe acela?Pot adauga clauze suplimentare la contractul standard> Terenul fiind faramitat in zeci de parcele as vrea sa pot sa fac schimb cu alti pentru a-mi grupa terenul pentru a-l putea declara la APIA. Este posibil acest lucru in baza contractului de arenda? Multumesc

Alte discuții în legătură

Refuz plata arenda de către cei care au lucrat ilegal si încasat subvenții giv giv Refuz plata arenda Buna ziua. Am moștenit anumite suprafețe de teren in 2015. De curând am dorit sa le dau spre arenda. Am aflat ca ele erau lucrate ... (vezi toată discuția)
Schimb de teren intre doua societati stancu94 stancu94 Buna ziua.Speta este destul de simpla,doua societati agricole au facut un schimb tacit de terenuri,pentru comasare si pentru buna desfasurare a ... (vezi toată discuția)
Legislatia a.p.i.a. constantingabi constantingabi Buna ziua.Am nevoie de parerea cuiva care cunoaste legislatia A.P.I.A.subiectul ar fi urmatorul:Tatal meu s-a ales,in urma unei dispute politice cu primarul ... (vezi toată discuția)