avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PROCES DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PROCES DIVORT

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca pot avea acces la dosarul de divort,proces ramas in pronuntare,deoarece nu sunt convinsa de corectitudinea avocatei sotului meu,pentru a verifica documentele existente la dosar.
Mentionez ca aceasta indoiala provine de la faptul ca aceasta a incercat sa determine martorul sotului sa minta in ceea ce priveste veridicitatea probelor depuse la dosar,respectiv sa ,,strecoare ,, documente fara ca avocatul meu sa fie informat.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: getastroe , utilizator 14:55, 5 Februarie 2019
Buna ziua,
desigur ca puteti merge sa studiati dosarul. Va prezentati cu cartea de identitate la arhiva
Se poate rezolva pe loc?
Dacă dosarul este la judecător nu il veti primi.
O sa aveti acces la el ulterior, dupa ce intra in arhiva.
Așteptați să va fie comunicată hotărârea si apoi il puteti studia.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar la instanta misu1972 misu1972 Buna ziua, am un dosar la curtea de apel la care s-a pronuntat hotararea definitiva. Se mai poate consulta dosarul ?.....acum, dupa pronuntare am suspiciunea ... (vezi toată discuția)
Studierea unui dosar penal ioana_2009 ioana_2009 Cum se solicita de catrea partea vatamata studierea personala (nu prin avocat) a unui dosar aflat in faza de judecare? Mentionez ca dosarul a trecut de faza de ... (vezi toată discuția)
Avocat cu mata-n sac cristiancs cristiancs La ultimul termen al procesului (litigiu de munca),avocatul partii adverse a depus la dosar doua exemplare diferite din actele solicitate de instanta:un ... (vezi toată discuția)