avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta coasigurat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta coasigurat

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti, daca in calitate de asigurat, fiind deci angajat cu cotizatia la zi, pot obtine o adeverinta din partea angajatorului cum ca mama este coasiguratul meu, neobtinand venituri/pensie. Mentionez ca tata este pensionar cu venituri.
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 16:24, 5 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti obtine o astfel de adeverinta daca mai intai ati parcurs pasii pentru a o lua pe mama ca si coasigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala pentru rude care nu lucreaza spring1 spring1 Bua ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii, daca aveti idee Mama mea este casnica. In prezent ii platesc eu contributia CAS (direct la ... (vezi toată discuția)
Parinti luati in intretinere carabusdemai carabusdemai buna ziua! va rog daca se poate sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: eu sunt salariat iar mama mea este casnica, tata pensionar. as vrea sa o iau pe mama ... (vezi toată discuția)