avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Whatsapp
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Whatsapp

Nr meu este blocat pe whatsapp am încercat toate chestiile simple (resetare tel și alte chestii simple) nu știu ce sa mai încerc bine-nțeles ca am trimis mesaje in engleză la whatsapp dar răspunsurile au fost Sumare și banale iar eu m-a tot chinui de vreo 2 luni. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 18:36, 6 Februarie 2019
Whatsapp este un produs al unei companii care, in limite rezonabile, decide singura cui si cand ofera servicii. Politia va poate restaura accesul la Whatsapp tot atat de mult pe cat ma poate face pe mine membru in Clubul de la Roma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cont dezactivat de facebook Ana2016 Ana2016 Pe 4 sept.2019 am postat cateva poze cu haine de pe un site , altul decat cel care mi.a raportat profilul.Pe 24.10.2019 facebook mi-a dezactivat contul pentru ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa dau in judecata facebook? invodkawetrust invodkawetrust Ce au facut ei exact este sa lase un utilizator sa puna o poza, public, cu o persoana eviscerata de un tren, am dat report la respectiva fotografie iar ... (vezi toată discuția)
Accesul la contul yahoo imi este efectiv refuzat meriadoc meriadoc Am un cont de mail pe yahoo pe care nu l-am mai accesat de ceva vreme. Intre timp am schimbat calculatorul iar acum sunt in situatia de a nu putea sa imi ... (vezi toată discuția)