avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Eu momentan lucrezi in strainătate ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Eu momentan lucrezi in strainătate ce trebuie să fac?

baza art. 334 alin. (1) Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin. (10) Cod procedura penala, stabileste inculpatului Simon Roland Sandor , , pentru savârsirea infractiunii de ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat”, pedeapsa de 9 (noua) luni închisoare. În baza art. 396 alin. (4) Cod procedura penala, art. 83 Cod penal amâna aplicarea pedepsei stabilite mai sus pe un termen de supraveghere de 2 ani, calculat în conditiile art. 84 alin. (1) Cod penal. În baza art. 84 alin. (2) si art. 85 alin. (1) Cod penal pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va respecta urmatoarele masuri de supraveghere: a) sa se prezinte la Serviciul de probatiune Arad, la datele fixate de acesta; b) sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa; c) sa anunte Serviciul de probatiune Arad, în prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile, precum si întoarcerea; d) sa comunice Serviciului de probatiune Arad schimbarea locului de munca; e) sa comunice Serviciului de probatiune Arad informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta. În baza art. 404 alin. (3) Cod procedura penala si art.83 alin. (4) Cod penal, va atrage atentia inculpatului Simon Roland Sandor asupra dispozitiilor art. 88 Cod penal; atentionând inculpatul asupra conduitei sale viitoare si a consecintelor la care se expune daca va mai comite infractiuni sau nu va respecta masurile de supraveghere ori nu va executa obligatiile ce-i revin pe durata termenului de supraveghere. În baza art. 398 si art. 274 alin. (1) Cod procedura penala obliga inculpatul Simon Roland Sandor datele de identificare de mai sus, la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în cuantum de 300 lei. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei prezentei hotarârii judecatoresti. Pronuntata în sedinta publica azi, 31.01.2019.
Apelați la urgent la avocat ca sa meargă sa vada cum sa va rezolve problema.
În caz contrar veniți în țară.
Daca ramane definitiva, o sa trebuiasca sa va prezentati la serviciul de probatiune.
Puteti sa incercati si dvs sa luati legatura cu ei si sa vedeti ce va spun.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș dori să știu si eu dacă mi s-a suspendat sau anulat permisul ? mulțumesc anticipat ! Mihai Ovidiu Mihai Ovidiu Solutia pe scurt: În baza prevederilor art.336 alin.1 cod penal, cu aplicarea prevederilor art.396 alin.10 cod proc.penală, stabileşte în sarcina ... (vezi toată discuția)
Pot sa mi i au permisul inapoi si in cat timp ? Gogu2pix Gogu2pix Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1 şi 4 Cod pr. penală raportat la art. 83 Cod penal, aplică ... (vezi toată discuția)
Ce se poate întâmpla - condamnare cu acord de recunoaștere amandina20 amandina20 Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. (1), (4) Cod procedură Penală raportat la art. 83 Cod Penal şi ... (vezi toată discuția)