avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Filiera depunere acte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Filiera depunere acte

Am intrat in posesia actelor pe care trebuie sa le depun, adica a declaratiilor acelea pe propria raspundere ca firma nu a avut activitate dar acum mai am o problema.
Cum se procedeaza pentru depunere?
Ma duc intai la administratia financiara si platesc amenda tota colo si apoi la registrul comertului sau cum procedez?
Si a doua intrebare care este valoarea impozitului forfetar si unde se plateste?
Va rog astept raspunsurile cat mai urgent!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 22:52, 18 Noiembrie 2009
Nu este prea clara expunerea Dvs. Daca va referiti la declaratia de inactivitate - care se depune la admin. financiara - atunci e ok, mergeti si depuneti-o acolo, chiar daca inteleg ca o faceti cu intarziere si cu plata unei amenzi.
Forfetarul - in cazul in care aveti declaratie de inactivitate = activitate zero - este de cca 184lei/lunar, incepand din 01.05.2009.
In ceea ce priveste suspendarea activitatii la Reg. Com. aceasta se face pentru a nu mai plati impozitul forfetar - iar daca nu aveti activitate atunci mergeti si suspendati activitatea, pentru max 3 ani. La Reg. Com. - au birou de asistenta.
Succese!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar nicoleta22 nicoleta22 buna,am o intrebare: 2 asociati au o firma si au initiat procedura de suspendare a activitatii pe o perioada de 3 ani, au anuntat la Fiscul de care apartin, ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 34/2009 dandynro dandynro am si eu o intrebare firmele declarate inactive la registrul comertului dar care nu cer regim derogatoriu de la afp mai datoreaza impozitul unic (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma alin_bv alin_bv Va rog sa ma ajutati cu o problema. In situatia in care am suspendat activitatea firmei la Registrul Comertului si nu am fost la Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)