avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua- incetare executare
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua- incetare executare

Cum pot înceta o executare?Am vazut ca s a schimbat legea si as dori sa stiu cum o pot sispenda
Cel mai recent răspuns: Rexharison , utilizator 15:36, 6 Februarie 2019
Art. 702 Cor pr. civila

Cazuri de încetare a executării

(1) Executarea silită încetează dacă:

1. s-a realizat integral obligaţia prevăzută în titlul executoriu, s-au achitat cheltuielile de executare, precum şi alte sume datorate potrivit legii;

2. nu mai poate fi efectuată ori continuată din cauza lipsei de bunuri urmăribile sau a imposibilităţii de valorificare a unor astfel de bunuri;

3. creditorul a renunţat la executare;

4. a fost desfiinţat titlul executoriu;

5. a fost anulată executarea.

Cred ca condițiile astea au fost întotdeauna.
Am vazut ca a apărut o informație mai noua si poti înceta executarea,banuiesc ca in instanță.
Mi se tot prelungește executarea,de la alti executori,suma a crescut foarte mult desi nu inteleg de ce.
Poate imi puteti oferi mai multe informații.

Multumesc

Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA a scris:

Art. 702 Cor pr. civila

Cazuri de încetare a executării

(1) Executarea silită încetează dacă:

1. s-a realizat integral obligaţia prevăzută în titlul executoriu, s-au achitat cheltuielile de executare, precum şi alte sume datorate potrivit legii;

2. nu mai poate fi efectuată ori continuată din cauza lipsei de bunuri urmăribile sau a imposibilităţii de valorificare a unor astfel de bunuri;

3. creditorul a renunţat la executare;

4. a fost desfiinţat titlul executoriu;

5. a fost anulată executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea executarii silite referitoare la minori CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI CAPITOLUL IV Efectuarea executării silite SECŢIUNEA a 7-a Încetarea executării silite Art. 702 Cazuri de încetare a executării (1) Executarea ... (vezi toată discuția)
Bun ipotecat pierit, asigurarea este insuficienta bgm1 bgm1 Buna seara! In situatia in care bunul ipotecat a pierit, creditorul - care avea o creanta de 100.000 lei garantata cu o ipoteca pe acel bun - cum va putea ... (vezi toată discuția)
Inceteaza executarea silita? dum13 dum13 CAPITOLUL IV Efectuarea executării silite SECŢIUNEA a 7-a Încetarea executării silite Art. 702 Cazuri de încetare a executării (1) Executarea ... (vezi toată discuția)