avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Articolul 107
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Articolul 107

Buna seara am si eu o intrebare legat de
107 Noul Cod de Procedură Civilă Regula generală Competenţa teritorială
Cererea de chemare în judecată se introduce la instanţa în a cărei circumscripţie domiciliază sau îşi are sediul pârâtul, dacă legea nu prevede altfel. Eu am fost chemat in alta parte decat la instanța unde am domiciliul ... poate cineva sa ma ajute cu o informatie mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: nykolaa , utilizator 22:32, 6 Februarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se stabileste instanta pe raza careia se depune cererea de chemare in judecata sandidu sandidu Unde se poate depune cererea de chemare in judecata ? a)La registratura instantei pe raza careia are reclamantul domiciliu ( sau rezidenta daca e ... (vezi toată discuția)
Unde depun actiunea ? chitoiu chitoiu Servus tuturor. Carei instante ma adresez pentru a chema in judecata firma la care am lucrat , la cea unde domiciliez eu ,sau la cea de resedinta al paratei , ... (vezi toată discuția)
Buna seara! mă poate ajuta cineva cu răspuns la următoarea ... Madalina2323 Madalina2323 Buna seara! Mă poate ajuta cineva cu răspuns la următoarea speță: \" Împotriva lui x cu domiciliul în Medgidia sa formulat o cerere de chemare în ... (vezi toată discuția)