avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pariurile suspenda indemnizatia?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pariurile suspenda indemnizatia?

Pariurile pot suspenda indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:23, 7 Februarie 2019
Veniturile obtinute din pariuri pe durata CCC, pot conduce la suspendarea platii indemnziatiei pentru CCC.

Legislatia prevede ca, se pot realiza venituri supuse impozitului, prin desfăşurarea efectivă a unei activităţi în perioada de concediu, al căror nivel nu depăşeşte de trei ori cuantumul minim al indemnizaţiei (maxim 3750 lei pe an calendaristic ), fara a distinge si categoriile de venituri care se pot realiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din pariuri sportive pe parcursul celor 2 ani de concediu ingrijire copil Ahile05 Ahile05 Buna ziua. Imi puteti spuneva rog frumos daca veniturile obtinute din pariuri sportive pe parcursul celor 2 ani de concediu crestere copil duc la pierderea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ramy92 ramy92 buna ziua!daca am un cont online de pariuri sportive si am castigat o suma destul de mare si as incasa.o se suspenda indemnizatia? (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa in concediu crestere copil Floricostache Floricostache Buna ziua! Momentan ma aflu in concediu crestere copil, si as vrea sa imi deschis un pfa pentru a putea gestiona un.magazin online. Intrebarea mea este mi ... (vezi toată discuția)