avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Amplasare gratar mici
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Amplasare gratar mici

Buna ziua ,Detin un bar si as dorii sa amplasez un grătar ptr fripturi an interiorul acestuia CE CONDITII TREBUIE SA ANDEPLINESC ?mentionez ca am cod caen de bar si restaurante VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:37, 12 Februarie 2019
Mergeti la un avocat cu actele firmei pentru a va obtine avize de la Registrul comertului pentru noile activitati si la primarie pentru avize de functionare . Nu este suficient ca sunt inscrise codurile in Actul constitutiv.
codul de restaurant il aveti, dar este functional? prepararea si servirea in regim de alimentatie publica necesita o gramada de avize si autorizatii: DSP, ANSVSA, ISU,...
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 Serhio91 Serhio91 Salut! Am o intrebare, pentru o ceainarie este suficient codul caen 5610, daca in local o sa se serveasca atat bauturi nealcoolice, cat si cele alcoolice? ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pensiune cu mic dejun nyusziful nyusziful Buna ziua. Pentru o pensiune care servește opțional DOAR mic dejun, ce coduri ar trebui autorizate? Este obligatoriu cel de restaurant? Sau unul din cele ... (vezi toată discuția)