avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor salariu, fonduri europene.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor salariu, fonduri europene.

Buna ziua, lucrez intr-o institutie care este partenera intr-un proiect cu fonduri europene nerambursabile, institutia si-a format o echipa pentru acest proiect care vor primi spor la salariu de baza pe durata proiectului.
Daca nu sunt nominalizat in acest proiect care este obligativitatea mea sa lucrez suplimentar pentru acest proiect facand contracte si achiztii?
Mentionez ca am fost pus in timpul programului de lucru sau suplimentar sa muncesc pentru acest proiect in care nu sunt implicat si nu am niciun spor la salariu fata de colegii mei implicati.

Alte discuții în legătură

Legea cadru 153/2017 lazar.silvia lazar.silvia Conform art. 16 alin. 1 din Legea cadru nr. 153/2017 – Salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, ... (vezi toată discuția)
Conform art. 16 alin. 1 din legea cadru nr. 153/2017 – salarizarea ... mihaidascalu44 mihaidascalu44 Conform art. 16 alin. 1 din Legea cadru nr. 153/2017 – Salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, ... (vezi toată discuția)
75% majorare - proiecte finantate din fonduri comunitare nerambursabile secretaruat secretaruat cum se acorda in anul 2011 majorarea de 75 % pentru cei care ocupa de proiecte (vezi toată discuția)