avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conform art. 16 alin. 1 din Legea cadru nr. 153/2017 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conform art. 16 alin. 1 din Legea cadru nr. 153/2017 – Salarizarea ...

Conform art. 16 alin. 1 din Legea cadru nr. 153/2017 – Salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, personalul nominalizat (funcţionari publici) în echipele de proiecte finanţate din fonduri europene nerambursabile poate beneficia de majorarea salariului de bază cu până la 50%, majorare ce se aplică proporţional cu timpul efectiv alocat activităţilor pentru fiecare proiect.
1. Vă adresăm rugămintea de a ne comunica dacă, timpul alocat activităţilor proiectului se desfăşoară în timpul programului normal de lucru, pentru care persoana este pontată corespunzător şi îndeplineşte atribuţiile din fişa postului sau aceştia vor executa aceste activităţi în afara orelor de muncă, cu respectarea prevederilor Codului Muncii?
2. In cazul în care activităţile se desfăşoară în timpul programului de lucru, cum îndeplinesc salariaţii atribuţiile din fişa postului, sau aceasta se reface în mod corespunzător, cu diminuarea atribuţiilor?
3. Cum determinăm timpul alocat în proiecte şi timpul alocat programului normal de lucru?
4. În cazul în care viceprimarul primeşte majorarea de 25% a indeminzaţiei lunare, conform art. 16 alin. 2 din Legea cadru nr. 153/2017, nivelul veniturilor salariale ale personalului din instituţie trebuie să respecte acest nivel sau raportările se fac la nivelul salariului de bază al viceprimarului stabilit prin HCL

Alte discuții în legătură

Legea cadru 153/2017 lazar.silvia lazar.silvia Conform art. 16 alin. 1 din Legea cadru nr. 153/2017 – Salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, ... (vezi toată discuția)
Spor membru echipă fonduri europene - primarie krom6 krom6 Am o nelămurire, este legal să primească un salariat o majorare (25%) pentru implementare proiect din fonduri europene, dacă are gradatia 5 (coeficient ... (vezi toată discuția)
drepturi salariale pentru activitatea prestata in proiecte finantate din fonduri europen ionelamunteanu ionelamunteanu BUNA ZIUA,INTREBAREA ESTE: Personalul din institutiile si/sau autoritatile publice nominalizat in echipele de proiecte finantate din fonduri europene ... (vezi toată discuția)