avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Drepturi salariale pentru activitatea prestata in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Drepturi salariale pentru activitatea prestata in proiecte finantate din fonduri europen

BUNA ZIUA,INTREBAREA ESTE:
Personalul din institutiile si/sau autoritatile publice nominalizat in echipele de proiecte finantate din fonduri europene nerambursabile beneficiaza de majorarea salariilor de baza, soldelor de functie/salariilor de functie, indemnizatiilor de incadrare cu pana la 50%???In legea 153/2017 art.16 alin.1 spunea ca :"Aceasta majorare se aplica proportional cu timpul efectiv alocat activitatilor pentru fiecare proiect si se acorda numai daca cheltuielile de personal sunt eligibile a fi rambursate din fonduri europene".Insa acum prin OUG 91/2017 nu mai precizeaza despre aceasta conditie de eligibilitate.?

Alte discuții în legătură

Spor membru echipă fonduri europene - primarie krom6 krom6 Am o nelămurire, este legal să primească un salariat o majorare (25%) pentru implementare proiect din fonduri europene, dacă are gradatia 5 (coeficient ... (vezi toată discuția)
Consilier achizitii publice oanaraluca2015 oanaraluca2015 Bună ziua, Doresc o părere în legătură cu interpretarea: ARTICOLULUI 610 din Noul Cod administrativ, respectiv: ”(1) Autoritățile și instituțiile ... (vezi toată discuția)
Legea cadru 153/2017 lazar.silvia lazar.silvia Conform art. 16 alin. 1 din Legea cadru nr. 153/2017 – Salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, ... (vezi toată discuția)