avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

Proprire cont

Cat poate opri banca din pensie pentru o datorie de 5000 lei?Avand pensia de 1270 de lei?
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
Marinelanicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marinelanicu , utilizator 12:19, 11 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
33%
33% lunar?
Scuze ca intreb dar nu ma pricep foarte bine.si daca imi puteti spune si cat inseamna 33% din 1270? Va multumesc.
acest răspuns util
1/3 reținut din 1.270 = 423 lei lunar.
Revin cu o intrebare iar.se poate opri toata pensia odata sau treptat? Pensia e pe card
acest răspuns util
Nu vi se poate retine toata pensia. Se retine doar un procent de 1/3 din venituri.

Alte discuții în legătură

Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)
Abuz? popalucian popalucian Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)
Poprire elenabarbu55 elenabarbu55 Buna ziua, Se poate face proprire pe pensia privata?am un credit pe care nu pot sa il achit si am primit in urma cu 1 saptamana o somatie de plata suma pe ... (vezi toată discuția)