avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie sau nu ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie sau nu ?

Buna ziua,
Tatal meu este pensionat pe caz de boala, pana in Decembrie 2018 cand a fost la comisie avea gradul 3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore. Dupa examinarea dosarului comisia a decis sa-i modifice incadrarea in gradul 2 de invalitate fara drept de munca. Noi am dorii sa stim daca ar trebuii recalculata valoarea pensiei sau va ramane la fel ca pana acum ? Va intreb pentru ca si pe luna Ianuarie dar si pe Februarie a luat aceeasi pensie ( nu a fost modificata ).Astept raspunsul dumneavoastra . Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cand primesc prima pensie Dandumio Dandumio In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare în raport cu vârsta pentru pensia de invaliditate m_daniela2009 m_daniela2009 Buna ziua! Va prezint pe scurt situatia mea in speranta ca cineva ma poate ajuta cu un sfat sau o parere! Am 39 de ani, din cauza unei boli oftalmologice ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare - persoane cu dizabilitati - 2016 florintb florintb Bun gasit, Sunt o persoana cu dizabilitati gradul 2, accentuat (din nastere) si am 39 ani. Sunt angajat din anul 2006, in domeniul IT. In acelasi timp, ... (vezi toată discuția)