avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asistent maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asistent maternal

Sunteți bun sa mi explicați cînd ar trebui sa fac naveta?!in ce împrejurări?!va mulțumesc!mă interesează foarte tare acest subiect , care practic nu are rezolvare!bine, din ce am aflat eu pina acum.Eu sunt din Vâlcea și ar trebui să mă mut la Sibiu că sa pot sa devin asistent.Valcea nu mai are copii! Adică numărul de copii instituționalizați

scade!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 8 Februarie 2019
Naveta ar fi Valcea - Sibiu, daca nu va mutati in Sibiu (resedinta/domiciliu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza somaj in alt judet iuliancico iuliancico Buna ziua Am nevoie de o informatie in ce priveste indemnizatia de somaj, mai exact viza lunara. Daca o persoana are dosarul depus si urmeaza sa primesca ... (vezi toată discuția)
Perioada actualizare carte de imobil (la bloc) Robot41 Robot41 Buna ziua, m-ar interesa sa stiu la cat timp se actualizeaza, cartea de imobil intr-o Asociatie de proprietari, si in baza carei legi.Sau ori de cate ori se ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nerespectat 2. danielhustiu danielhustiu Data post: Vineri, 26 August 2011, 22:12 Pe scurt, de la data de 3.05.2011 m-am mutat cu chirie intr-un ap., unde am incheiat un contract pe un an. Acum 2 ... (vezi toată discuția)