avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prietena mea (minoră) mi-a spus că a fost abuzată ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prietena mea (minoră) mi-a spus că a fost abuzată sexual de unchiul ei. Cam ce pedeapsă ar el primi dacă ea ar face plângere?

Recent prietena mea mi.a spus ca a fost abuzata sexual de unchiul ei( masturbanduse la ea atingandui zona genitala si introducandui un deget) se ducea la el pentru a avea grija de fiica lui paralizata fiindca nu avea cine asta intamplanduse de cateva ori inainte dr a fi impreuna cu mine. De cand e impreuna cu mine mi.a marturisit ca s.a mai intamplat asta de 2 ori el ademenind.o la ea zicandu.i ca n.are cine sa aiba grija de fiica lui ca el nu e acasa pe cand el o astepta sa vina la el. De teama nu a mai spus la nimeni in afara de mine.
Ea are 16 ani urmeaza sa faca 17
Cam ce pedeapsa ar lua unchiul ei daca ar face plangere?
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din descriere imi pare sa fie vorba de viol, sa vorbeasca urgent cu parintii ei si sa depuna plangere penala. Daca nu vorbeste ea, mergeti dvs la parintii ei si spuneti-le, nu trebuie sa lasati lucrurile asa sub nici o forma, chiar daca acum se supara pe dvs, in viitor o sa va multumeasca.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Poate face puscarie cu executare daca face plangere sau cu suspendare?

Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2019
gi-jane2, moderator
Nu cred ca asta este important in acest moment, incercati sa faceti ce v-am spus. Din ce oras sunteti?
Pascani judet Iasi o sa ma duc luni la un avicat sa ma mai informez
Mesajele scrise pe telefon ar intra ca proba?


Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2019
gi-jane2, moderator
Ce fel de mesaje aveti?

Alte discuții în legătură

Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)
Lovituri, dosar penal voicu_diana voicu_diana buna seara! imi cer scuze daca va deranjez dar am si eu o mare problema in legatura cu o minora. eu am 21 de ani traiesc in concubinaj si am si un copil. ... (vezi toată discuția)
Fals caz de dispariție Andra gabriela Andra gabriela Părinții mei foarte bolnavi sunt in grija mea de 3 ani. După eforturi disperate am ajuns la limita cu banii și sănătatea deoarece mama e paralizata și ... (vezi toată discuția)