avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Adaos comercial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Adaos comercial

Buna! Vreau sa imi deschid un magazin online. Dupa deschiderea firmei trebuie sa merg undeva sa declar adaosul comercial. Trebuie sa il declar pentru fiecare produs in parte sau stabilesc doar un minim si un maxim? Conform legilor din Romania care este adosul minim pe care il pot pune? Dar cel maxim? Daca doresc sa imi pun un adaos mai mic, pot fi acuzata de alte magazine de acelasi tip ca fac concurenta neloiala? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:43, 10 Februarie 2019
Obligatia de a declara la ANAF adaosul comercial maxim practicat pe total firma..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putin ajutor doresc sa dau un forum (detinatorul) in judecata andreiunicat andreiunicat Am o mare problema am un bun prieten care este dealer de autoturisme de aproape 10 ani si de ceva vreme competitia il loveste cu acuzatii ne fondate pe un ... (vezi toată discuția)
Calcularea pretului unui produs. manoci manoci Buna ziua Dorim sa deschidem un magazin mixt, dar nu stiu corect cum trebuie sa calculez pretul sfarsit al unei produs. Cum trebuie sa calculez TVA-ul, ... (vezi toată discuția)
Adaos comercial la produse oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Astazi dimineata am vrut sa cumpar o cartela Orange PrePay de 7 Euro de la un magazin alimentar care avea posibilitatea sa incaseze cval ... (vezi toată discuția)