Bună ziua poate cineva sa ma ajute a contractat un credit pe internet de la o doamna care colaborează cu o banca din Franța finance clean Bank mia trimes un contract sa îl semnez pentru credit și sa al trimet înapoi dar mia cerut și o taxa de transfer inprumut de 200 euro care după plata aceasta sa trimit chitanță bănci si. O să-mi dea un cod pentru obținerea banilor
Eu zic sa nu trimiteti nimic, rugati sa opreasca acest comision* din bani imprumutati...
E teapa, nu luati nici un imprumut si mai ramaneti si cu o paguba de cel putin 200 E, asta daca nu mai dati si alti bani, ei sigur vor mai cere pentru N acte...
Vreau sa menționez ca am fost contactat tot prin mail și de aceasta banca clean finance care mi_au făcut un cod și o parola de utilizator pt a ma loga, iar când întru apare toate datele mele suma împrumutului iar când dau transfer împrumut în contul personal îmi cere acest cod de transfer care trebuie sa plătesc cei 200euro.
Cautati banca respectiva si discutati cu dumnealor, asta daca chiar exista... acel site poate fi o clona la un site corect* sau un site fals folosit la pacalirea oamenilor...
E țeapă sau nu?
Ionutzy95
Am găsit sa fac un împrumut la o banca online mia făcut gen un cont mi a băgat în contul ala suma ceruta ca împrumut și când dau sa fac transfer pe ... (vezi toată discuția)