avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinere loc parcare ansamblu rezidential privat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinere loc parcare ansamblu rezidential privat

Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati catre rezolvarea urmatoarei dileme:

Am achizitionat un apartament (in cladirea A) intr-un ansamblu format din 3 cladiri rezidentiale. Ulterior am cumparat si un loc de parcare subteran, care insa se afla sub cladirea B. In actul de propietate este prezenta o cota parte in cladirea B.
Problema este ca administratia a calculat intretinerea pentru locul de parcare luand in calcul cheltuieli pentru lifturi,curatenie holuri,reparatie usa intrare,etc - zone unde eu nu am nici macar acces in cladirea B (pe baza cartelei).
Practic sunt obligat la plata unor cheltuieli comune de care eu nu beneficiez si nu as putea beneficia, neavand acces. (subsolul este comun si folosesc doar calea de acces asociata cladirii A in care detin si apartamentul).
Ce optiuni pentru solutionare exista ?

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 14:21, 10 Februarie 2019
In mod normal si mai ales in situatia aceasta, locurile de parcare ar fi trebuit evidentiate separat pe lista cu cota parte separata . Ar trebui sa faceti o solicitare catre asociatia respectiva si sa explicati situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de asociere SethBV SethBV Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu rezidential nou, format din 4 blocuri. La subsol, sub toate cele 4 blocuri este o parcare subterana. Fiecare bloc are ... (vezi toată discuția)
Contributie lucrari fatada andrewculda andrewculda As dori sa stiu daca sunt obligat sa contribui la plata lucrarilor de refacere a fatadei unei cladiri, daca sunt co-locatar in curte comuna (fac parte din ... (vezi toată discuția)
Parcari supraterane - parcari subterane - calcul cota indiviza la intretinere fun_fun fun_fun Buna ziua! Asociatia de proprietari se confrunta cu urmatoarea situatie: exista apartamente, parcari subterane si parcari supraterane. Parcarile subterane ... (vezi toată discuția)