avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum aflu un nr la un dosar civil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum aflu un nr la un dosar civil?

Acum 2 ani am platit un avocat sa ma reprezinte intr un dosar civil .Eu am tot vb cu avocatul si mi a zis ca nu trebuie sa ma prezint deocamdat....dar sa imbolnavit grav si nu mai pot lua legatura cu el.Intrebarea mea este cum.as putea sa aflu numarul dosarului...mentinez ca este vb de un apartament 50%cu fosta situat in sectorul 2
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:52, 10 Februarie 2019
Intrati pe portal.just.ro, intrati la instanta respectiva si cautati la "dosare" dupa numele dvs.
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2019
Ana-Maria Dutescu, Avocat
Varianta facilă este să accesați site-ul portal.just.ro, la motorul de căutare să introduceți numele dvs și al celeilalte părți; varianta mai complicată ar fi să mergeți la arhiva instanței care instrumentează cauza!
Dacă avocatul s-a îmbolnăvit, ar trebui să contractați serviciile altui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa aflu online daca a fost pronuntata o hotarare judecatoreasca? jean59 jean59 Am un proces judecat la tribunal si a ramas sa primesc hotararea judecatoreasca.Cum pot afla online care este decizia in acest caz, sau ce trebuie sa accesez ... (vezi toată discuția)
Citatie pierduta- cum aflu nr. de dosar ? alyflorin10 alyflorin10 Buna ziua am primit o citatie cu nr dosarului si am pierduto cum pot afla nr dosarului la judecatoria sectorului 2 ? (vezi toată discuția)
Pronuntare radustanescu radustanescu cum aflu sentinta in procesul meu? (vezi toată discuția)