avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru productie Dispozitive Electronice
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru productie Dispozitive Electronice

Salutare,

Doresc sa deschid un PFA pentru a produce dispozitive electronice (incarcatoare/analizoare baterii) si am gasit codul CAEN 2790 - Fabricarea Altor Echipamente Electrice. Pe aceste dispozitive se va face si Soft/Program scris pe dispozitiv, este nevoie de un alt cod CAEN pentru acest soft ?

multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen- activitatea firmei Pop_Valerian Pop_Valerian Doresc sa aflu pentru activitatea de asamblare a submodelelor eletronice importate in camere de supraveghere ce cod CAEN corepsunde acestei activitati? (vezi toată discuția)
Avizare coduri caen Livia25 Livia25 Buna ziua Pentru urmatoarele Coduri Caen 2651 - Fabricarea de instrumente si dispozitive pentru masura, verificare, control, navigatie 2790 - Fabricarea ... (vezi toată discuția)
Pfa pe cod caen de rang mare (00xx), autorizații necesare, normare pentru caen multiple auzi auzi Bună seara, citesc des acest forum, însă doar recent m-am înregistrat. Am lucrat 10 ani în domeniul automatizărilor industriale și fabricării de ... (vezi toată discuția)