avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN- Activitatea firmei
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN- Activitatea firmei

Doresc sa aflu pentru activitatea de asamblare a submodelelor eletronice importate in camere de supraveghere ce cod CAEN corepsunde acestei activitati?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 13:25, 7 Octombrie 2014
Lista actualizata a codurilor CAEN:
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2014
ALEXANDRU NICOLAE, Consilier juridic
Apreciez rapsunsul dumneavoastra, dar nu stiu care dintre aceste coduri, 2612 Fabricarea altor componente electronice, 2790 Fabricarea altor echipamente electrice si 2640 Fabricarea produselor electronice de larg consum, ar corespunde activitatii de ansamblare a unor submodule in camera de supraveghere.
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2014
Pop_Valerian, utilizator
2612 cred ca nu vi se aplica pentru ca nu fabricati componente ci fabricati un produs finit.
2790 nu cred ca e bun pentru ca o camera de supraveghere intra mai degraba la electronice (mai ales ca are componente electronice) decat la electrice. La electrice intra fierbatoare, uscatoare as spune eu.

2640 mi se pare mai potrivit --- presupun ca nu fabricati camere industriale ci camere uzuale care se pot gasi in supermarket-uri si atunci ar merge incadrate la "larg consum".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizare coduri caen Livia25 Livia25 Buna ziua Pentru urmatoarele Coduri Caen 2651 - Fabricarea de instrumente si dispozitive pentru masura, verificare, control, navigatie 2790 - Fabricarea ... (vezi toată discuția)
Norma de venit cod caen 2612 teknoob teknoob Exista coduri caen pentru care nu este stabilita o norma de venit? de exemplu : 2612 Fabricarea altor componente electronice Pe langa asta, absolvirea unui ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare tigari electronice internet f1990 f1990 care este codul caen pt vanzarea de tigari electronice? (vezi toată discuția)