avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Norma de venit COD CAEN 2612
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Norma de venit COD CAEN 2612

Exista coduri caen pentru care nu este stabilita o norma de venit? de exemplu :
2612 Fabricarea altor componente electronice

Pe langa asta, absolvirea unui curs de calificare : tehnician electronist imi permite infiintarea unui PFA pentru astfel de activitate?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:31, 26 August 2015
Va rog sa va uitati la adresa urmatoare la judetul dumneavoastra si gasiti acolo informatia pentru norma de venit . Eu zic ca puteti dar cel mai bine e sa mergeti la registrul comertului [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen- activitatea firmei Pop_Valerian Pop_Valerian Doresc sa aflu pentru activitatea de asamblare a submodelelor eletronice importate in camere de supraveghere ce cod CAEN corepsunde acestei activitati? (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! primesc informații contradictorii de la anaf, registrul ... Loribelu Loribelu Bună ziua! Primesc informații contradictorii de la Anaf, Registrul Comerțului, contabili, avocați în legătură cu următoarea problema. Vreau sa ... (vezi toată discuția)