avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN vanzare tigari electronice internet
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN vanzare tigari electronice internet

care este codul caen pt vanzarea de tigari electronice?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:21, 15 Februarie 2012
Nu exista un cod CAEN pentru o astfel de vanzare, puteti sa va incadrati in activitatea de comert cu amanuntul cuprinsa intre 4711 - 4799, respectiv vanzarea de produse electronice. Dvs. decideti, tineti cont si de cum veti realiza vanzarea - internet, in magazine specializate, standuri, piete etc.
Cod caen - 264 Fabricarea produselor electronice de larg consum
2640 Fabricarea produselor electronice de larg consum... ???
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2012
Ares-3, moderator
Pai dvs. sunteti producatorul? Ati intrebat de vanzare ....
SCUZA MA, AM GRESIT EU!

4791

Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau internet??????
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2012
Ares-3, moderator
Dvs. sunteti cel care alege modalitatea de comercializare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru handmade? radumocanu2 radumocanu2 Buna ziua. Vreau sa stiu ce cod caen am nevoie pentru a vinde in standuri,chioscuri genti facute handmade ? si daca trebuie sa eliberez bon fiscal sau factura? (vezi toată discuția)