avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... A1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

A1

Bună ziua am. O micro întreprindere și prestez servicii în afa tarii, momentan sunt angajat dar vreau sa îmi închid contractul de munca sa rămână firma fără angajați. În cazul acesta mai am nevoie de formularul A1?
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 11 Februarie 2019
Vedeti aceste link-uri daca va pot ajuta :
[ link extern ] /

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul a1 Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Eu detin un PFA aici in tara si platesc taxe si contributii aici. Vreau sa plec in Olanda la o firma si sa lucrez pe baza de contract cu PFA-ul meu. ... (vezi toată discuția)
Formular a1 pfa elenadumitru88 elenadumitru88 Buna ziua, Imi puteti spune va rog, pentru o PFA la norma de venit infiintata in Romania dar care desfasoara activitati in UE cum se poate obtine formularul ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 nicoletavaly nicoletavaly Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un prieten care munceste in Italia intr-un santier naval de mai bine de 10 ani. Vazand ca sunt firme ... (vezi toată discuția)