avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Persoana fizica independenta - modalitate de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Persoana fizica independenta - modalitate de deschidere cont in trezorerie

Buna ziua, va rugam sa ne ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste modalitatea prin care o persoana fizica independenta isi poate deschide un cont la Trezoreria Statului din cadrul organului fiscal competent in administrarea acestuia, acest cont fiindu-i necesar la constituirea garantiei de buna executie pentru un contract de servicii incheiat cu o autoritate publica.
Multumim,
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Garantie de buna executie conform hg 1045/2011 turbatusimona turbatusimona HG.1045/2011 modifica art.90 alin (3) din HG 925/2006. Exprimarea nu mi se pare foarte clara si de aceea lansez urmatoarea intrebare: daca contractantul este ... (vezi toată discuția)
Garantia de buna executie si derularea contractului Diurpaneus Diurpaneus Am câteva întrebări privind garanția de buna execuție a contractelor de achiziții publice, deoarece nu am găsit o reglementare legala clara ... (vezi toată discuția)
Salutare, am si eu o situatie mai ciudata cu cei de la anaf/drgaf. ... andreixyz andreixyz Salutare, Am si eu o situatie mai ciudata cu cei de la ANAF/DRGAF. In Februarie 2021 cei de la DRGAF au instituit niste masuri asiguratorii persoanei mele ... (vezi toată discuția)