avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ma pot pensiona
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ma pot pensiona

Am avut tbc in 2004, foarte grav.
Acum am astm bronsic. Nu am vechime in munca. Ma pot pensiona pe caz de boala sau handicap? Care este cea mai buna varianta? Mentionez ca virusul tbc a mancat 1/3 din ambii plamani. Ce acte imi trebuie? Nu am f multe documente de astm, decat 2 foi in care este mentionat criza, ca am facut criza de mai multe ori dar nu mi- a dat nimic la mana, mi- a facut un cortizon si pt ca nu am asigurare m- a trimis acasa. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Baiatul meu de 13 ani are diabet de tip 1 , poate primi bursa de la scoala? Bucur Alexandra Bucur Alexandra Buna seara .baiatul meu de 13 ani are diabet de tip 1 ..m-ar interesa daca poate lua si el bursa de la scoala ..unde anume as putea sa intreb ..si daca este o ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate m.a.n. GRAM HANS HELMUT GRAM HANS HELMUT Am 50 de ani . de 14 sunt in pensie de boala ( astm bronsic ) si multe altele , si detin u n act prin care pot dovedi ca am contactat boala \" in timpul si din ... (vezi toată discuția)
Bursă socială facultate. ClaudiuCSI ClaudiuCSI Salutare, doresc să aplic pentru o bursa socială, venitul din cadrul familiei mele fiind unul modest și mă încadrez cu siguranță. Întrebarea este ... (vezi toată discuția)