avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Anaf? Restanta din urma dupa plata integrala a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Anaf? Restanta din urma dupa plata integrala a datoriei.

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie:
In 2016 am fost instiintat de ANAF ca am o datorie cumulata incepand cu 2008 si ca trebuie sa o platesc. Deoarece suma era foarte mare am hotarat sa o platesc esalonat. In Ianuarie 2018 am reusit sa sting toata suma de plata.
Am 3 documente din ianuarie 2018: "Nota obligatiilor de plata" (foaie de varsamant) si 2 documente de plata, prin care se stinge toata suma.
Pe 7 decembrie 2018 am cerut pe "spatiul privat virtual" si mi s-a generat un document in care spune ca nu mai am nici o datorie la ANAF.
Pe 26 decembrie 2018 am mai cerut o data acel document in care sa imi spuna daca am ceva de platit. Prin documentul acesta mi s=a aratat ca am de platit o suma considerabila din perioada 2008-2011.
Cum este posibil ca dupa achitarea integrala a datoriilor, dupa ce ei confirma ca nu am nimic de achitat, sa fiu instiintat ca sunt obligat sa platesc pentru perioada 2008-2011?
Ce este de facut?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DRAGANLAW , utilizator 09:07, 13 Februarie 2019
Cel mai bine este sa mergeti la ei si sa discutati cu inspectorul. Pe spv se intampla sa fie erori. Mergeti cu toate documentele justificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf - bonificatiile din 2018 SpF2016 SpF2016 Sunt PFA cu norma de venit. Pentru 2018 am platit tot inainte de 15 decembrie: impozit, CAS, CASS. Am aplicat in Declaratia Unica bonificatia pentru plata ... (vezi toată discuția)
Sume de transferat dintr-un cont in alt cont la anaf Ion Florentina Ion Florentina Buna ziua, In ianuarie 2016 am fost la ANAF sector 4, sa verific ce sume restante mai am de achitat, fiind PFA. Am primit primit dupa multe insistente ... (vezi toată discuția)