avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract inchiriere

Buna ziua.Doresc sa preiau un leasing pentru un cap tractor pe firma.Cel care vrea sa predea leasing-ul zice: "Predarea se va face printr-un contract de inchiriere pe 25 luni (pana la finalul contractului de leasing, urmand ca mai apoi sa schimbam titularul masinii) sau prin achitarea integrala a sumei la BCR (acolo e leasing-ul). Nu se poate schimba titularul leasingului.
Procesul asta ar trebui sa dureze doar 2-3 ore si nu necesita birocratie."
La ce trebuie sa fiu atent?Ce probleme pot aparea?Se poate razgandi la finalul leasing-ului?Ce tip de contract ma sfatuiti sa fac?Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2019
Sincu Viorel, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme leasing stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Am un autoturism luat in leasing in decembrie 2007, pentru care am platit rate pana in mai 2009, an in care am intrat in litigiu cu ANAF proces ce a ... (vezi toată discuția)
Cesiune leasing Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O societate are in leasing un autoturism.Cedeaza leasingul unei alte firme si de la acesta incaseaza o suma de bani reprezentand o parte din contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing fals,nul,etc...???? ContSters64341 ContSters64341 Salut ! In Septembrie 2007 hotarasc sa achizitionez o masina in leasing, merg la dealer ma hotarasc in aceiasi zi 25 Sep. la optiuni,etc. merg acasa sa ... (vezi toată discuția)