Buna ziua ,
Suntem firma de constructii , ca atare beneficiem de scutire la impozit pe salarii, dar acordam si tichete de masa . Va rog sa-mi spuneti , aceste tichete de masa se vor impozita in continuare sau beneficiaza de scutirea impozitului?
Multumesc.
Impozit tichete masa
mnd
Buna ziua,
Daca poate cineva sa ma elucideze in legatura cu impozitul pentru tichetele de masa. In OUG 58/2010, art. 4, lit. b) spune ca: \"se abroga ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa
irina_trusca
Buna ziua,
Puteti sa-mi spuneti daca firmele care se decid sa ofere bonuri de masa angajatilor au beneficii din acest lucru. Din cate am inteles eu au ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit
NeRa88
Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns :
Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.