avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... În cazul unui divorț în care reclamantul moare, ce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

În cazul unui divorț în care reclamantul moare, ce trebuie făcut?

În cazul în care s-a înaintat către instanță o cerere de divorț și deja au trecut 2 termene, dar reclamantul a murit după al doilea termen ce se poate face?
Se mai poate continua cu divorțul și partajul așa cum a cerut reclamantul, sau se anulează tot?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 14:33, 13 Februarie 2019
Acțiunea poate fi continuată de moștenitori dar se admite numai dacă instanța constată culpa exclusivă a soțului pârât.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un caz in familie, matusa mea a ramas singura, ... rodaf rodaf Buna ziua. Am un caz in familie, matusa mea a ramas singura, i-a murit fiul si sotul, iar fosta nora vrea sa faca parte la apartamentul matusii mele. Fiul ei ... (vezi toată discuția)
Continuare divort in cazul decesului uneia dintre parti cristinadarasteanu cristinadarasteanu Buna ziua, As dori sa stiu daca, in situatia in care se incepe un proces de divort cu acordul partilor iar unul dintre soti decedeaza inainte de finalizarea ... (vezi toată discuția)
Cand un divorț este finalizat? ciobotarupetrucristian ciobotarupetrucristian Buna ziua vroiam sa stiu unde se poate verifica daca doi soți mai sunt încă căsătoriți legal... Soțul a solicitat divorțul a fost dată o sentință ... (vezi toată discuția)