avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se mai poate face ceva?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se mai poate face ceva?

Buna ziua
Desi am achitat inca din luna decembrie taxa judiciara de timbru pt recurs, nu am apucat sa o depun la dosar deoarece nu am primit citatie cu primul termen. Aseara am observat pe portal ca speta s-a judecat de cateva zile fiindu-mi respinsa ca netimbrata. Mai se poate face ceva in aceasta situatie pe care nu o banuiam ca mai se revine dupa atatia ani de independenta a justitiei?
Va multumesc.
Buna ziua,

Puteti formula contestatie in anulare impotriva hotararii pronuntata de instanta de recurs.
Instanta v-a incunostiintat prin adresa sa timbrati cererea de recurs, indicand cuantumul taxei de timbru si termenul in care trebuia sa o achitati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune anulata ca netimbrata, recurs respins ca nefondat - ce mai pot face? michil michil Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o solutie la problema pe care o intampin. Am chemat in judecata pe Contencios un Biroul al unor executori judecatoresti ... (vezi toată discuția)
Cand se plateste taxa de timbru robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Doresc sa formulez un recurs la o hotarare judecatoreasca. Este obligatoriu sa pun in plc, o data cu acesta si chitanta privind taxa de timbru sau ... (vezi toată discuția)
Comunicare taxa timbru interventie principala gsp23 gsp23 Daca depun o interventie principala netimbrata imi va comunica instanta cuantumul taxei? Va putea fi respinsa ca netimbrata daca nu mi se comunica taxa? (vezi toată discuția)