avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... incalcarea pedepsei cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

incalcarea pedepsei cu suspendare

Sotul meu a avut suspendare pentru furt 2 cu 4 ani care se termina in noiembrie 2017...In octombrie 2017 a savarsit infractiune de contrabanda cu tigari a incalcat suspendarea nefind faptele de acelasi fel?ce se poate intampla ?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 21:28, 25 Februarie 2019
Se revoca suspendarea si se cumuleaza aritmetic pedeapsa de 2 ani cu ce o sa primeasca acum, doar ca obligatoriu cu executare.
sotul meu e sero pozitiv in stadiu C3 si nu cred ca ar rezista din punct de vedere medical....nu exist nici o sansa sa primesca la pedeapsa cu contrabanda o amenda penala sau altceva?
In cazul contrabandei este vorba de o pedeapsa cuprinsa intre 2 -7 ani, daca se retine ca fapta a fost savarsita de 2 sau mai multe persoane impreuna, pedeapsa este 5-15 ani, nu exista posibilitatea unei pedepse cu amenda.
Nu a fost arestat preventiv in nici una dintre cauze? sau arestat la domiciliu? i se mai deducea din pedeapsa...
Altfel, doar sa fie achitat pt fapta asta, alta varianta nu exista.

danyaugustin2008 a scris:

sotul meu e sero pozitiv in stadiu C3 si nu cred ca ar rezista din punct de vedere medical....nu exist nici o sansa sa primesca la pedeapsa cu contrabanda o amenda penala sau altceva?

Nu a avut decat control judiciar 4 luni,acum sa vedem ce o sa decida instanta.El nu avut sa faca contrabanta a gasit sa ia mai multe la un pret mai mic din obor si vruia sa le dea la munca si prostia e ca avandut 3 cartuse in drumul taberei unde a fost prins si abcizele sunt platite si nici nu a stiut ca a vinde tigari e un caz penel acum totul ramane la decizia instantei. Poate cum a-ti spus dumneavoastra il achita
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
danyaugustin2008, utilizator

Alte discuții în legătură

Contrabanda cu tigari- ce pedeapsa risca? florin_ale2 florin_ale2 am si yo o intrebare un prieten de al meu a fost prins cu tigari de contrabanda vreo 5000 de pachete adik vreo 10 baxuri ce pedeapsa risca?va multumesc (vezi toată discuția)
Contopire pedrosolitar pedrosolitar Fiul unui prieten a avut o condamnare de 2 ani si 6 luni pentru un accident rutier cu incepere din noiembrie 2010.A iesit in 2012 in luna iunie, adica un an si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua un prieten de al meu a fost prins cu 19 baxuri de tigari ... Frigert Frigert Buna ziua un prieten de al meu a fost prins cu 19 baxuri de tigari contrabanda 950 cartuse, a recunoscut fapta precizez ca a primit arest la domiciliu 29 de ... (vezi toată discuția)