avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contopire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

contopire

Fiul unui prieten a avut o condamnare de 2 ani si 6 luni pentru un accident rutier cu incepere din noiembrie 2010.A iesit in 2012 in luna iunie, adica un an si sase luni pentru buna purtare. In august 2012 a fost arestat din nou pentru contrabanda cu tigari pentru 2 luni.a fost A fost eliberat judecandu-se in libertate fiind condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare pentru contrabanda de tigari.vreau sa stiu cum se poate face contopirea,ce modalitati exista daca se poate face din inchisoare sau (si) din afara inchisorii cu ajutorul unui avocat>
Cel mai recent răspuns: pedrosolitar , utilizator 14:12, 20 Iulie 2013
Fapta de contrabanda de tigari a fost savarsita dupa eliberarea din inchisoare, dupa luna iunie 2012?
Daca DA, atunci faptele nu sunt concurente si nu se va face nicio contopire, acesta va executa cei 3 ani si 6 luni.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, am 2 dosare penale pt contrabanda de țigări. la primul ... Bubu12@ Bubu12@ Bună, am 2 dosare penale pt contrabanda de țigări. La primul am primit 3 ani cu supraveghere ce se întâmplă când va apărea al doilea? (vezi toată discuția)
Computare dupa contopirea pedepselor cu inchisoarea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Avem asa : 1 ) Condamnare definitiva in anul 2007 pentru o fapta din 2007.Sentinta nr 1 / 2007.Pedeapsa 3 ani. 2 ) Condamnare definitiva pentru fapta ... (vezi toată discuția)
Am fost condamnat pentru furt calificat la 1an închisoare, mi ... Mincu66 Mincu66 Am fost condamnat pentru furt calificat la 1an închisoare, mi sa contopit pedeapsă cu o altă pedeapsă de 2 ani pe care o primisem înainte dar nu ... (vezi toată discuția)