avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie limita de varsta

Buna ziua. Sunt nascuta in 09.03.1958. In urma cu 2 ani am iesit la pensie anticipata fara penalizare dupa 39 ani de munca. Anul acesta, la implinirea varstei de 61 de ani (varsta standard de pensionare) mi se va emite din oficiu decizia de pensionare pt. limita de varsta, sau trebuie sa ma adresez Casei Judetene de Pensii cu o cerere pt. emiterea acesteia? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: brezan , utilizator 10:33, 15 Februarie 2019
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea spune ca trecerea se face din oficiu.
O atentionare a casei locale nu strica.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala TomaSebastian TomaSebastian Buna ziua ! Sunt nascut la 18.11.1958 . Lucrez din anul 1976 cu carte de munca . As vrea sa-mi spuneti in ce an pot iesi la pensie anticipata partiala si cat ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata moroianuflorentina moroianuflorentina ]mama mea a fost in pensie anticipata si penalizata cu 45, 5% in pensie anticipata partial din 2011. vrea sa stie daca la implinirea varstei de 60 de ani ( ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensionare anticipata,cand si in ce procent ? ionescumaria58 ionescumaria58 Femeie nascuta in aprilie 1958.Am terminat facultatea in 1981 .Am desfasurat activitatea de economist fara intrerupere pana in prezent.Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)