avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu crestere copil

Sotia e in concediu de crestere copil pana pe 16 iunie nu se mai poate intoarce la serviciu pentru ca este gravida si nu a intrat direct din campul munci in concediu de crestere copil s.a incadrat cu vechimea in munca pe legea care e in vigoare. Eu pot beneficia de stimulentul de insertie pana la 3 ani ai copilului fara sa o afecteze pe ea sa intre in al doilea Ccc care o sa fie in luna septembrie? Specific ca lucrez in MapN
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2019
Dumbri, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:09, 14 Februarie 2019
Ar trebui sa intrebati la AJPIS daca este posibila o astfel de situatie : tatal sa beneficieze de stimulent pentru un copil , iar mama sa intre in CCC pentru al doilea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc - stimulent insertie akcentstyle akcentstyle Buna ziua, Fetița mea împlinește 2 ani pe 19 septembrie. Soția se afla momentan în concediu de creștere a copilului. Vă prezint următoarea ipoteza, cu ... (vezi toată discuția)
Suprapunere stimulent insertie Darisof Darisof Ma aflu în următoarea situatie: pentru primul copil născut în septembrie 2017 primesc stimulent de inserție deoarece soția nu putea beneficia de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Luck27 Luck27 Fetita mea face 2 ani pe 01.09.2018. În postnatal a întrat mama iar eu tatăl am optat sa întru în ultima luna, a-24-a. Dacă mama, nu se mai întoarce ... (vezi toată discuția)