avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Info
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Info

As dori sa intreb ceva,deci o sa fiu cât mai cat mai succint.
Deci,am avut un unchi,care a murit acum cătiva ani,el a avut 4 ha date la CAP,in schimb el nu a mai facut demersurile necesare pentru recuperare.
Intrebarea,mea este,dacă mai am dreptul ca unic mostenitor,sa revendic acele ha dupa atata timp?
Vreau sa notific ca el nu avea copiî si sotia lui murise cu ceva ani inaintea lui

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 11:36, 15 Februarie 2019
Nu mai sunteti in termen daca el nu a facut cererea la autoritati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unic mostenitor sangel sangel buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns iata despre ce este vorba in anul 1997 mama mea si fratele ai in viata la timpul acela au mostenit in urma ... (vezi toată discuția)
Teren agricol revendicare lege 18, uzucapiune macsimelena macsimelena Buna ziua.Va relatez cat pot de succint urmatoarea situatie in care ne aflam cu rugamintea de a primi cateva sfaturi pertinente. Iata despre ce este vorba: ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o succesiune pisica300 pisica300 Străbunicul meu P.D. a avut unici moștenitori pe bunica mea M.D.M.R , pe sora bunicii mele P.S.M și pe frații bunicii mele P.D.R și P.A.F. Bunica mea ... (vezi toată discuția)