avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua!
Eu lucrez in strainatate ( am firma mea de curățenie pf) ! Nu am contribuit niciodată într-un pentru sistemul de pensii si as vrea sa încep sa cotizez cât mai repede posibil si sa plătesc in retroactiv pe câțiva ani !
Este posibil acest lucru ? Ma încurca faptul ca eu voi mai lucra 2 ani in strainatate ? Pot începe sa cotizez deja in România sau nu este indicat cât timp lucrez in alta țara ?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 15 Februarie 2019
Românii mai pot cumpăra vechime în muncă, pentru ieșirea la pensie, și în 2019?
www.avocatnet.ro/articol_502...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensiei comunitare anisoaraciobanu13@gmail.com anisoaraciobanu13@gmail.com Am lucrat 13 ani in România și 3 ani in Spania,cum se calculează pensia și dacă pierd anii cotizați in Spania..Vă mulțumesc mult pentru sfaturi (vezi toată discuția)
Pensie internațională smaciua smaciua Am realizat un stagiu de cotizare internațional de 38 de ani, din care: 18 ani in România, 10 ani in Canada și 10 ani in Olanda. Puteți sa-mi spuneti, va ... (vezi toată discuția)
Bună seara! va rog frumos, as putea sa ma pensionez anticipat? ... Birnau Nicoleta Birnau Nicoleta Bună seara! Va rog frumos, as putea sa ma pensionez anticipat? Am 25 ani în câmpul muncii și 55, 5 ani virsta! Va mulțumesc! Exista posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)