avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere italian suspendat in RO, examen ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere italian suspendat in RO, examen pentru permis romanesc

Buna ziua, rog frumos daca cineva imi poate da un raspuns la o situatie mai ciudata,
Permis de conducere italian luat de Politia Rutiera in Ro, in 11.2009, condamnat pt refuz de dat probe a alcolemiei, condamnat definitiv in 03.2013, executat pedeapsa (recidivist) terminat in 03.2017, P. de C. italian a scazut in 2014, nu mai am rezidenta acolo si nu il pot reinoi.
Pentru a sustine examen pt cel romanesc (nu am avut niciodata romanesc) trebuie facuta scoala sau ma pot prezenta la examen?
Precizez ca Permisul IT nu l-am luat de la Politia Ro,(presupun ca a fost trimis in IT) si nu il mai pot reinoi in IT nemaiavand rezidenta .
Multumesc frumos cui imi va raspunde,

Alte discuții în legătură

Permis de conducere italian luat de politia rutiera in ro, condamnare executată. cum îl pot reînnoi? clclcl clclcl Salut cu respect, rog frumos daca cineva imi poate da un raspuns la o situatie mai ciudata, Permis de conducere italian luat de Politia Rutiera in Ro, in ... (vezi toată discuția)
Permis de c. strain anulat, dodandire permis de c, romanesc clclcl clclcl Buna ziua, Am avut permis de c. eliberat de autoritatile Italiene .In 2011 mi sa retinut de Politia rutiera Romana pt refuz de dat probe (art87 alin5 ... (vezi toată discuția)
Anularea dreptului de a conduce si eliberarea unui nou permis spicke spicke Am si eu o intrebare, al carui raspuns nu am reusit sa-l gasesc nicaieri. In anul 2009 mi-a fost anulat dreptul de a conduce in urma infractiuni de ... (vezi toată discuția)